Particulier

Wij bieden verhaalsbijstand (rechtshulp) bij verkeersschade. Een service waarbij de gehele schaderegeling voor u wordt verzorgd.  Wij regelen een expertise voor het vaststellen van de schade, voeren een eventuele discussie over de aansprakelijkheid en regelen dat u de schadevergoeding (reparatiekosten, totaal verlies, bedrijfsschade) ontvangt of dat deze, zo gewenst, aan het schadeherstelbedrijf wordt uitgekeerd.

Wij bieden hulp na een verkeersongeval in Nederland en daarbuiten. Indien er sprake is van een aanrijding in Nederland (of een aanrijding tussen twee voertuigen met een Nederlands kenteken in het buitenland) dan worden de kosten van de schaderegelaar verhaald op de aansprakelijke partij. Bij een ongeval in Nederland is de dienstverlening kosteloos.

Het recht op schadevergoeding is niet in alle landen zo geregeld als in Nederland. Voor een schaderegeling na een verkeersongeval buiten Nederland moeten wij een bijdrage in de kosten vragen. Neemt u hiervoor, geheel vrijblijvend, even contact op.